High Sport Svenska AB

Tiden går fort!

Postat av: Ola Hillberg den 04/09 - 2010 kl. 13:28:00

Hittade en gammal Bergsport som jag började bläddra i och fick där syn på min första annons som inte var mycket för Världen men noterade att det tydligen var 20 år sedan jag öppnade den första fysiska affären på Vagnmakaregatan i Göteborg vilket jag tror jag skrivit om i tidigare blogg. Vi har planerat att ha stor utförsäljning av alla Millet prover på kollektionen som kommer ut i vinter och även det vi har kvar i lager fredag den 1 oktober. Det kommer även att vara varuprover från Mountain Equipment och vi kommer att fylla på garaget med utgående klätter sko modeller mm.

Det passar bra att fira 20 års jubileum då kanske med en bildvisning av Johan Luhr som prydde omslaget på Bergsport för 20 år sedan vilket ni ser på bilden klättrandes Excés de zèle 7c+ Buoux Frankrike. Givetvis blir det gratis förfriskningar och tilltugg hela dagen och kvällen. På fredag är alla gamla kunder välkomna och medlemmar i Klätterfabriken. Lite roligt är att notera över annonsen står nyturer som nog inte ger så många poäng i Åttans scorecard förutom då Anders Lundahl och Eva Sahlins bedrifter i Frankrike längst till höger. Jag återkommer med mer information när det närmar sig och ni kan även kolla in fejan på Klätterfabriken: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Goteborg-Sweden/Klatterfabriken/152079078553?ref=ts   Och vad är livet utan musik, jag lämnar nu de förtrollade tonerna från Hälsingland Horgalåten som enligt sägnen gjorde att folket inte kunde sluta dansa och här är lite annat gammalt som får symbolisera tiden: http://www.youtube.com/watch?v=pTZf2OxqdYw&feature=related