High Sport Svenska AB

Potentiella problem med Dragoncam storlek 6

Postat av: Ola Hillberg den 27/07 - 2010 kl. 00:00:00

Lite tråkiga nyheter men som vi ser seriöst på och jag vill att det ska komma ut så snabbt som möjligt om det är någon som har köpt Dragoncam i storlek 6. Observera att det bara är storlek 6 som har detta råvaruproblem som är i metallen där kammen går ner där mikro sprickorna upptäcktes och kan minska brottstyrkan. Denna metall används bara på Dragoncam storlek 6. Inga olyckor har skett utan det var en kund i England som upptäckt några mikro sprickor och lämnade in den i affären där han köpt den. DMM tog sig an problemet på en gång och beslöt att återkalla alla Dragoncams i storlek 6. I Sverige har vi bara sålt en handfull av storlek 6 och vill på detta sätt nå ut till de som köpt så att de kan bytas ut eller krediteras. Jag tycker DMM skött detta på ett bra sätt än så länge med att snabbt gå ut med information och åtterkalla alla Dragoncams storlek 6 med potentiella fel. Här är länk till den information som DMM skickat ut: https://www.highsport.se/produkter/dmm/Dragon6.pdf