High Sport Svenska AB

Outdoor Retailer Show Salt Lake City

Postat av: Ola Hillberg den 22/01 - 2010 kl. 00:00:00

22j-2.jpgDet var nästan 20 år sedan jag var I USA och då inte I dessa trakter Salt Lake City som många säger är en av värsta platser i USA med jättevägar och trista hus. Staden ligger däremot särdeles fint alldeles nedanför bergen där det ska vara fantastisk skidåkning vilket vi ska prova på i morgon. Säsongen hittills har varit dålig men nu har det snöat i två dar och det ska vara otroligt med mycket puder över en meter. Mässan var stor med massor av utställare och stämningen lite mer avslappnad än i Europa. Mat får man i överflöd här på restaurangerna och det syns på alla kraftiga människor, det sorgliga är att det finns många som inte verkar få något alls och får stå ute på gatorna. Annars gillar jag USA så långt, det är enkelt här och folk är trevliga, servicen är superb när man går på restaurang eller dylikt.
Nedan är några bilder från staden med bergen i fonden och en bild med Brian och Jay från Evolv.