High Sport Svenska AB

Mountain Equipment 50 år 2011

Postat av: Ola Hillberg den 12/11 - 2010 kl. 00:00:00

Nästa vecka ska jag på möte i Manchester med Mountain Equipment som startade 1961 i Manchester och som vanligt titta på nästa års kollektion. Årets kollektion av dunkläder är den största och finaste hittills med mängder av modeller och färger. Vi har haft lite strul med leveranserna i år och vår huvudsändning är kraftigt försenad men kommer till i sista veckan i november vilket är efterlängtat eftersom det vi hittills har fått hem har sålt nästan slut.

Det blir ett litet speciellt möte med lite firande bland annat en speciell film som kommer att visas även för allmänheten med de betydelsefullaste alpinisterna i Mountain Equipments historia bland annat med Doug Scott, Reinold Messner och Stephan Venables. Jag hoppas någon kommer själva.

Dave Macleod kommer opckså att visa en film från Ben Nevis. Dave är ju en av världens främsta trad klättrare och sponsrad av Mountain Equipment. Dave är också en sportklättrare av världsklass och har fina träningstips som du kan läsa på www.8a.nu

Återkommer med liten rapport från mötet nästa vecka.

Foton: Hire Kurkako och Claire Macleod