High Sport Svenska AB

Möte med Naturkompaniet västra regionen

Postat av: Ola Hillberg den 24/11 - 2009 kl. 17:04:00

24n-1.jpg24n-2.jpgJag var inbjuden till möte med Naturkompaniet och dess butikchefer i västra Sverige för att berätta lite om High Sport och de produkter vi har.

Naturkompaniet är vår största kund så det var en ära att få berätta lite om High Sports historia som i korthet började som en liten klätteraffär i Utby 1988 ovanför en bilverkstad med en ökänd MC klubb som närmaste grannar.

Naturkompaniet har många av de produkter vi är agenter för som Millet kläder, Mountain Equipment sovsäckar, Extremities handskar och vantar, Sanuk sandaler, Ruffwear hundprodukter, Pieps lavinutrustning och i vissa butiker klätterutrustning.

På bilden Naturkompaniet västra regionens butikschefer med flera med Extremities mössor Power Dry Beanie.