High Sport Svenska AB

Möte Fabben

Postat av: Ola Hillberg den 20/11 - 2009 kl. 16:50:00

Vi hade ett trevligt planeringsmöte där vi bland annat beslöt att anordna en öppen Boulder tävling lördagen 12 december som då kommer att sammanfalla med Göteborgs Klätterklubbs Julfest som anordnas för första gången. Julfesten kommer att hållas på Fabben. Vi planerade även lite annat som en liten ombyggnad av receptionen som kommer att ske innan Jul. Fabbens egen julfest för personalen kommer att hållas lördag 19 december.
När jag var på Mountain Equipment mötet fick vi en ny DVD Monkey seemonkeydo som jag såg på planet hem och det gjorde resan väldigt kort för en av delfilmerna av totalt 4 stycken var den roligaste jag sett i år och den heter Hey Presto.  Den ger en högre dimension och kredit till det ofta försummade säkringsarbetet. De andra tre delfilmerna var också mycket bra. Vi ska försöka få hem filmen för försäljning och återkommer med mer reflektioner efter att jag sett den en gång till.