High Sport Svenska AB

Människans bästa vän...

Postat av: Ola Hillberg den 30/05 - 2010 kl. 00:00:00

När jag i dag läste i tidningen om en konsert för hundar som Lou Reed och Laurie Andersson ska genomföra i Sydney den 5 juni tror jag inte hunden på bilden ovanför får vara med. Det som jag upplevt som det intressantaste och som gjort störst intryck när jag varit på expeditioner och klättringar i Himalaya är naturen och människorna som lever där och de är egentligen de som ska ha uppmärksamhet och inte vi som åker dit med vår gedigna utrustning. Jag tycker i och för sig att det är bra att vi åker dit för det skapas mycket arbetstillfällen och extra inkomster för många som är välbehövliga.

Åter till Lou Reed som det verkar alltid gått sina egna vägar och hundkonserten kommer att vara gratis med motivationen att man tar inte betalt av hundar. Musiken kommer att spelas på en frekvens som bara hundar kan höra. Detta kan kanske vara en framtida affärsmöjlighet med konserter för hundar och är det någon som är intresserad att genomföra en så hör av er. På Klätterfabriken startade "garagesale" i fredags och det var mycket folk där som passade på att fynda. Vi fortsätter med "garagesale" hela veckan och allt till minst 50 % rabatt och det finns fortfarande mycket fynd att göra även om de flesta sovsäckarna gick åt direkt.I morgon på måndag åker jag till Island för att gå på lite toppturer och förhoppningsvis klättra och jag hoppas kunna blogga därifrån och få iväg lite bilder. I morgon ska vi om vädret tillåter göra en topptur på en vulkan mittemot Eyjafjallajökull. Bilderna är från Tibet på vandringen in mot Shishapangma och från Fabbens garagesale. Musiken som länken går till kan ni nog gissa vad det är och det är fantastikt bra. http://www.youtube.com/watch?v=uquBzrZlImY&feature=related