High Sport Svenska AB

High Sport firar 20 år med start 1 oktober och bildvisning med Johan Luhr fredag 2 oktober

Postat av: Ola Hillberg den 29/09 - 2010 kl. 00:00:00

Tiden går fort och High Sport firar 20 års jubileum sen den första affären öppnades med en bildvisning av Johan Luhr som kommer att visa bilder från hela sin klätterkarriär som började på Bispberg i Dalarna med vanliga enkla killeder i femma registret till nu den som har satt upp mest nya borr bults leder i Sverige men även lite Himalaya klättring och vanlig trad klättring. Ett garanterat spännande föredrag av en person som alltid varit lite kontroversiell..

I samband med detta gör vi vår största utförsäljning någonsin eftersom vi slutar helt med Millet och delvis med camp så vi kommer att sälja ut följande:

  • Millets hela provkollektionen för i vinter med gore-tex jackor, softshell och fleece mm till 50 % rabatt.
  • Millets hela kvarvarande lager till 30 - 50 % rabatt.
  • Mountains Equipments dunkläder från förra säsongen till 30 % rabatt.
  • Alla kvarvarande camp produkter till 50 % rabatt.
  • Utgående sko modeller från Evolv till 50 % rabatt.
  • Plus lite annat.

På fredagen är det bra för klätterfabriken medlemmar och gamla kunder och vi startar klockan 11 när vi öppnar. På lördag fortsätter vi med utförsäljning för alla kunder och på kvällen är det spektakulär bildvisningen med Johan Luhr och det öppen Pub det vill säga gratis förfriskningar och tilltugg. För icke medlemmar i klätterfabriken är det en entré avgift för bildvisningen. Det kommer även att vara en liten skoj tävling på nya boulderväggen som ni ser på bilderna ovan.där vi ska se om någon kan slå Johan Luhr genom att hålla sig kvar på pinchar på nya väggen. Det blir fyra olika klasser proffs herr och motionär och detsamma för tjejer. Det blir fina priser till vinnarna och även lottpriser. Alla som kommer på bildvisningen får en present värd 100kr och får vara med i lotteri.  

Varmt välkomna att fira 20 år med High Sport!