High Sport Svenska AB

Grattis Said!

Postat av: Ola Hillberg den 14/12 - 2010 kl. 00:00:00

Det var roligt att läsa om Said senaste fantastiska bedrift på Facebook för några dagar sen och vi letade upp turen i nya föraren (finns att köpa på HighSport) vilket ni kan se ovan på bilden. Det är led 9 som följaktligen är 9A. Den engelska texten är kopierad från Facebook och skriven av Said. Kanske bidrog kritan Super Chalk från Metolius till framgången om det nu var den han använde som han köpte på Fabben alldeles innan avresan till Spanien. En sak som jag tror är säker är i alla fall att den goa träningen på Fabben där Said är flitig gäst har hjälpt till. En present väntar Said när han kommer hem från High Sport och Fabben.

På tal om duktiga klättrare är det nu så gott som klart att High Sport ska sponsra Geir Söderin och förhoppningsvis Magnus Högström också så High Sport kommer att ha ett ruskigt starkt sponsor team nästa år. Vi har redan klart med Erik Heyman som till vardags forskar och är hittills den enda person som har lyckats lösa gåtan med fågeln som aldrig vinner. Han kommer att belönas med ett par Sanuk extra. För er alla som tänkt på gåtan ger jag ytterligare en stark ledtråd nämligen att svaret finns i bilden med fåglarna!

I'm happy and reliefed to finally do Esclatamasters in Perles. After horrible conditions and lots of work with the blowtorch, the final day it was perfect. It was a so called "last round, last minute" ascent a.k.a. a muerte. The letter grade is 9a according to Ramonet, Patxi and Dave and myself. But who really cares about fiction letters? What's important is that its a beautiful line (40 m of all styles exept maybe off width) in a beautiful setting. Finished the day with flamenco in Barcelona -OLÉ!