High Sport Svenska AB

Free Radicals på Berns salonger i Stockholm

Postat av: Ola Hillberg den 13/11 - 2009 kl. 16:04:00

13n-3.jpg13n-1.jpg13n-2.jpgNär jag går här i höstrusket känns det som en kick att fått se Free Radicals nya film 618 och i den givetvis massor av SNÖ! Filmen fungerar bra som en inspirationskälla med massor av härliga klipp från hela världen. Filmen är proffsigt filmad med bilder från lite annorlunda mindre ställen för att nämna några Rumänien och lilla Borgafjäll här i Sverige vilket gör den intressant, givetvis är det bilder från kända ställen också. Som gammal alpinist var det extra kul att se bilderna från försöket att åka skidor ner för Kanchenjunga världens tredje högsta berg. Jag tyckte det var riktigt kul att se Free Radicals och att den visades på anrika Berns gjorde det bara festligare. Vad jag kunde se var det fullt på första visningen och vad jag hörde körde de en visning till senare på kvällen.

Om du funderar på att köpa nya freeride skidor har vi fjolårets ZAG modeller till mycket trevligt pris i vår outlet. Vi har även fått in årets modeller av ZAG. Den 12-14 december kan du passa på och testa ZAG om du råkar befinna dig i Åre. Vi kommer som vanligt att vara med på Åres SNÖ, TEST OCH FEST under Luciahelgen. Ett gyllene tillfälle att testa alla modeller gratis och träffa oss.