High Sport Svenska AB

Du vann

Postat av: Ola Hillberg den 21/12 - 2010 kl. 00:00:00

Så sa fågeln som alltid förlorar d.v.s. duvan....

Det krävdes en forskare för att lista ut detta i form av vår nya sponsor klättrare Erik Heyman som stolt poserar på bilden med ett par fodrade Outlaw Lumberjack Sanuk som han fick i pris. Erik åker efter jul till Turkiet för att prova på klättringen där och har lovat att skriva lite om det i bloggen och publicera det med lite fina bilder därifrån.

Julen närmare sig med stormsteg och vi hade på Fabben det traditionella julbordet tillsammans med alla anställda såväl fasta som all extrapersonal som har hand om kurser, prova på och barnklättring mm. Vi var i år nästan 40 personer vilket var rekord tror jag. Bilderna är från entrén och fån det delikata julbordet som Niklas och jag kämpade med stora delar av dagen. Det var en lyckad fest som tydligen höll på fram till småtimmarna och stämningen var god när jag lämnade in vid 12 tiden. Barnklättringen hade inget att klaga på söndag morgonen efter vid klockan 9 så allt var frid och fröjd.