High Sport Svenska AB

Trevlig sommar 2010

Postat av: Ola Hillberg den 03/07 - 2010 kl. 00:00:00

Som ni alla kanske märkt har något märkligt inträffat det är varmt och solen skiner och alla verkar lite mer nöjda med tillvaron, det är sommarväder. Det märkliga vill jag att bilden längst upp ska illustrera och att allt kan hända. Jag vill tacka er tålmodiga läsare och bildtittare och önska er en trevlig sommar och även bloggen tar lite sommarledigt, det kanske kommer en liten blogg från mässan i Tyskland som är i mitten av juli. Jag kommer att ha mer än fullt upp med arbete hela sommaren, det är mässor och jag kommer att behöva bemanna kontoret. Åke min kollega och vän har råkat ut för en cykelolycka och kommer att vara sjukskriven en längre tid. Han är vid gott mod och positiv och gör små framsteg hela tiden och förhoppningsvis kan han bli helt återställd men det kommer att ta lång tid.

Om det blir någon tid över ska jag försöka klättra lite och Bohuslän och kilklättring står högt på dagordningen. High Sport har för övrigt sponsrat Bohuslän Klätterklubb med 2000 kr för omläggning av taket på klubbstugan. Jag ser även fram mot jubileet i samband med Bohusblotet vilket jag hoppas jag hinner besöka vilket alltid är en trevlig tillställning med god mat och gemytlig atmosfär.

För oss som har mycket att göra i sommar är ju inomhusväggarna ett väldigt bra alternativ för att inte tappa formen helt. Det kan ofta vara svalt och skönt inne och det är snabbt och enkelt och oftast trevligt eftersom det inte är någon större trängsel. Klätterfabriken har öppet hela sommaren med lite begränsade tider. Ta det lugnt och njut av tillvaron. Först tänkte jag inte ta någon musik men här är lite musik som jag tror att Åke gillar mannen av soul och då menar jag både Åke och artisten; http://www.youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg&feature=related