High Sport Svenska AB

Jubileum utförsäljning och bildvisning med Johan Luhr

Postat av: Ola Hillberg den 04/10 - 2010 kl. 00:00:00

Då var helgen över och det var en lyckad helg med många som besökte utförsäljningen och fyndade och ett femtital var även på bildvisningen med Johan Luhr. Det var en intressant om även lite ovanlig bildvisning som tog upp 30 års klätterhistoria i Sverige när Johan startade med dubbelrep och långa handknytna slingor och första inomhusträningarna på lister hemma och första klätterväggen på Maria skolan i Stockholm där man traverserade runt på den 1,5 meter höga väggen tills dagens borrbultade leder och fina inomhusväggar. Johan bjuder på sig själv och avslutar bildvisningen till puplikens jubel i bar överkropp.

För den som inte haft tid att besöka utförsäljningen kör vi hela veckan ut.