High Sport Svenska AB

Längre bort än ingenstans!

Postat av: Ola Hillberg den 23/10 - 2010 kl. 00:00:00

Hösten är här på riktigt med rusk och regn och det kan på ett sätt kännas riktigt skönt men längtan bort blir större och jag har i alla fall en liten klätterresa inplanerad i slutet av november till Spanien.

Erik Heyman som ni kanske har uppmärksammat framförallt för att göra hårda traditionella leder men även mycket bra sportklättrare har åkt till Kalymnos på tror jag tre veckor och med sig i bagaget har han några par Evolv skor som han ska testa och se om det passar hans fötter. Jag hoppas det för i så fall ska vi starta ett sponsor samarbete med honom.

För alla i Stockholmstrakten är vi med på ett hörn av addnatures klätterdagar som startar på tisdag med lite fina erbjudande med bra priser på Evolv skor och lite fina klipp på DMM och så introducerar vi till specialpris Hand Balm från Metolius som är som namnet säger en handbalsam för klätterhänder som innehåller en massa magiska ingredienser som bland annat bivax, aloe vere, teeolja, mango, lavender mm som gör att dina klätterhänder blir lena och fina och småskador försvinner.

Annat på gång är att vi är med och sponsrar boulder SM på Karbin den 20 november med bland annat HRT grepp och volymer så att det ska bli riktigt fina problem.

För er som börjat tänka på skidsemester säljer vi ut gamla modeller av Zag i vår nätbutik outlet men kommer även att ställa ner i garage sale i Fabriken alla modeller. Garage sale är snart avslutat och restrerande som är kvar vilket är fina grejor har vi halva reapriset på.

Bilden är från toppen av Monte Rosa och det är Göran Kropp som stolt står på toppen och året tror jag var 1988.

För er som grotta ner sig med lite höst depp så är här en mycket bra låt av en sann artist så långt ifrån alla idol mm man kan se på tv mm: http://www.youtube.com/watch?v=th0LqdA97iY