High Sport Svenska AB

Addnature på besök i kontoret Frihamnen

Postat av: Ola Hillberg den 08/09 - 2010 kl. 10:26:00

Vi hade ett trevligt besök av addnature i förra veckan där de tittade på Mountain Equipment inför vår/sommar 2011 och det blir en liten återkomst av Mountain Equipment hos addnature till våren vilket vi tycker är mycket bra och roligt. Fler goda nyheter är att addnature adderar än mer av våra tekniska produkter i sitt sortiment inför vintern som PIEPS lavinsändare och bivacksäck som går att använda som bår också. Även vår mest speciella produkt Snowpulse airbag ryggsäck kommer i addnatures sortiment, den ger ett otroligt bra skydd om man skulle råka ut för en lavin. Den gör att man flyter ovanför snön och konstruktionen med att ballongen går upp över  huvudet som ni ser på bilderna ger ett mycket bra skydd mot slag etc. Snowpulse kommer att finnas hos addnatures båda butiker och kommer även att kunna beställas på nätet med det förbehållet att den måste hämtas ut för den får inte säljas utan att köparen provdrar den och kan packa ihop den. Jag tycker det är bra att man vet vad som händer när man drar och det är även bra att kunna montera lufttuben så att man kan ta av den vid transport och bra att kunna packa säcken om den exempelvis har blivit blöt. Snowpulse är en avancerad säkerhetsprodukt och lite utbildning ökar säkerheten. Nu är det inte riktigt vinter än även om det närmare sig och på Klätterverket i Stockholm är det till helgen lite premiärfest för start av inomhussäsongen med tävling och bildvisning med Lisa Rand som är sponsrad av Evolv bland annat, mer information hittar du på: http://ny.klatterverket.se/KVnew/?page_id=254

Jag och Hillevi kommer att vara där på lördag med massor av Evolv skor för gratis test och fina erbjudande och tävling. Mer info kommande dagar.