High Sport Svenska AB

Maskerad klättrare på mässan i Fiskartorpet

Postat av: Ola Hillberg den 19/08 - 2010 kl. 10:33:00

I helgen hölls bransch mässan SOD (Swedish outdoor days) som vanligt på Fiskartorpet på Djurgården i Stockholm. Det var som vanligt en trevlig tillställning och vädret var i år ovanligt bra om än lite väl varmt. På lördag var det uppemot 30 grader och väldigt fuktigt så det kändes som att vara i något varmt land utomlands och speciellt inne i plast tältet där vi var ångade det på bra. Vi hade en kanon mässa och då framförallt med Sanuk som alla gillade och de som köpt in denna sommar var väldigt nöjda med försäljningen och skulle göra större inköp till nästa sommar och många nya kunder också.

Vi hade även bra intresse för Mountain Equipment som har en nystart med sin nya fräscha färgglada kollektion med en speciell klätterkollektion som allt är framtaget av deras nya designer Sam som tidigare arbetat i Holland med tror jag Reebooks klädkollektion. En klar uppryckning av Mountain Equipment vilket känns extra roligt nu när vi slutat med Millet.

 

Vår kärnverksamhet med klätterprodukterna var också uppskattade och speciellt Dragoncams och nya Evolv skon Shaman men jag noterade ett ökat intresse för spännande produkter utöver basprogrammet som tränings och specialprodukter vilket bland annat Metolius har gott om. Jag är verkligen glad om även trött och lite sliten efter mässan och är just nu i Hälsingland några dagar där just nu luften är klar och frisk, nu på morgonenvar det 12 grader. Hörde på lokal radion att Hollywood ska spela in Män som hatar kvinnor här. Jag ska till Långvinds bruk i kväll och fota så det kommer kanske några bilder därifrån i nästa blogg.

Som rubriken antyder och bilden visar hade vi besök av en mystisk maskerad klättrare som ville vara anonym och han berättade att han höll på att utveckla en ny super hemlig klippa av super kvalité. Han sökte sponsring för detta men var mycket förtegen om var den låg men tydligen håller han redan på att utveckla den. Vi är i alla fall med och mer information kommer när tiden är mogen.

Lite musik som får associera känslan efter mässan : http://www.youtube.com/watch?v=hqQYqRgjYFI