High Sport Svenska AB

Sanuk möte Dana Point vid Stilla havskusten

Postat av: Ola Hillberg den 16/06 - 2010 kl. 00:00:00

Ett Sanuk möte liknar inget annat möte jag varit på, det är full fart och massor av cool musik och videor, media visningar hela tiden och de som talar är snabba och underhållande så det är med andra ord professionellt. Det var också levande musik i form av Donavon som är en av Sanuks sponsrade profiler och en duktig musiker som kommer ut med en ny skiva snart. Det var inte bara affärsprat utan också en film om RASTA project med David Rastvich för att hjälpa hemlösa i San Diego.

Det är totalt ca 120 personer som deltar varav mer än hälften är från USA men stora delar av resten av den kommersiella världen är här också även om stora länder som Kina och Indien saknas. Inom en snar framtid är det troligt att de också är med. Det delades ut många priser och vi lyckades få ett också som än en gång årets nykomling och jag vill då passa på att tacka de butiker som köpt in Sanuk och framförallt alla konsumenter som köpt Sanuk sandaler. Vi är stolta och glada över att få arbeta med Sanuk som är ett framgångsrikt företag som utvecklas i snabb takt. Bilderna är från mötesplatsen och när Donavan spelar och sist är det grundaren Jeff Kelly med en medarbetare.

Vad kan vara mer passande att länka till en låt med Donavon: http://www.youtube.com/watch?v=l3b2k08f3b8