High Sport Svenska AB

Sveriges snyggaste klätteraffär?

Postat av: Ola Hillberg den 10/05 - 2010 kl. 00:00:00

Jag tycker att Fabrikens klätteraffär har blivit fantastiskt bra efter att Per, Niklas, Johan och Erik efter att ha tagit eget initiativ och gjort en renovering och uppfräschning av affären. Jag kan inte annat än att bli glad att ha sådana anställda och medarbetare. Vi kommer att ha en officiell invigning den 28 maj som blir en repris av vinterns "bärs och kommers" och nu med frågetävling hopsatt av Åke Ljungberg. På fredags kvällen är det bara för Klätterfabrikens medlemmar som får extra rabatter på allt i affären (se mer information på Klätterfabriken på Facebook) och även första tjing på utförsäljningen av Millets provkollektion med alla ryggsäckar och massor av andra fina produkter, vi försöker rensa det mesta som säljs med 50 % rabatt. Den försäljningen kommer att ske i garaget så det blir en äkta "garagesale". Garaget håller vi på att rensa från diverse saker och till hösten kan det eventuellt bli bouldring där också. På lördag är utförsäljningen för alla.

Under våren har jag provat Sanük ekologiska Rasta Wombat och efter att ha varit lite skeptiskt i början över att den kändes klumpig har jag helt ändrat uppfattning och tycker nu att den är skönare än de vanliga och känns fräschare och fylld med positiv energi. Det känns bättre att gå med gamla däck under sandalerna med vetskap att de annars skulle ligga och skräpa någonstans. RASTA står för Recycle and Sustainable Trade Alliance men ger ju även associationer till detta: http://www.youtube.com/watch?v=YgeGsr9HZ_4

Se nedan några bilder från nya affären.