High Sport Svenska AB

Rätt svar bildgåtan

Postat av: Ola Hillberg den 23/05 - 2010 kl. 00:00:00

Jag tror inte många otåligt har väntat på rätt svar till bildgåtan som nog var av det svårare slaget men ett svar har faktiskt inkommit som är rätt.  Jag tror många nog kunde lista ut att de var från Island genom att lyssna och se på videon med Björk som några dagar efter fick Polar priset så det var ett roligt sammanträffande. Vinnaren som jag hoppas blir glad och får ett par Sanük sandaler är Jonas Johnsson som svarat följande: Det är tumvantar från Island och fördelen med dessa vantar med två tummar är att om de blir blöta kan man alternera sida genom att ta andra tummen. Vantarna håller också längre eftersom man genom att alternera tummarna sliter dem jämnare. Jonas skriver också att han tror det var Inuiterna som kom på denna otroligt smarta vante när de paddlade sina kajaker. Nu när jag kommer in på kajaker och vatten så var det badpremiär i lördags och tro det eller inte så var det riktigt varmt säkert 20 grader i vattnet och det var ljuvligt. I dag på söndag blev det en liten tur till Seglora och Nya berget i mitt tycke lite för varmt väder men lite moln räddade dagen. På bilden är det Jan Machek på utsteget på Svartenbrant (6c). Glöm inte "garagesale" på Klätterfabriken som startar på fredag för medlemmarna i Fabriken men på lördag för alla. Det är massor av produkter som ett 40 tal ryggsäckar, sovsäckar, utgående klätterskor, provkollektion Millet, udda klätterprodukter och allt annat som kan tänkas och det säljs till minst 50% rabatt.Seg1.jpg