High Sport Svenska AB

Renovering på Fabriken

Postat av: Ola Hillberg den 21/03 - 2010 kl. 00:00:00

21m-1.jpg21m-2.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våren verkar nu äntligen anlänt med lite varmare vindar, regn och en glad sol har även tittat fram och värmt upp oss här på västkusten. På Fabriken har renovering av lilla rep rummet skett genom Eriks gedigna arbete. Han har målat om alla mörka väggar till vita ljusa som passar bra nu i vårtiderna. Han har börjat bygga nya leder som är riktigt roliga och kluriga i olika svårighetsgrader, nu finns det lättare leder på vita väggarna och de lite svårare i 6 till 7:a registret på gula väggen. Lilla rep rummet har varit eftersatt men nu är lederna verkligen fina och klart avgränsade och inte så rörigt som innan och jag ser fram mot de nya på vita väggen som ej är gjorda än. Både på Fabriken och kontoret har vi haft stor vårstädning och från Fabriken kördes det 4:a fullastade stora kärror med skräp och från kontoret 2 kärror, tack Per och Calle som gjorde grovarbetet. Av bara farten fortsatte vi med vår idoga städning på kontoret och det mesta står nu bättre ordnat och det är någorlunda rent. Vi har dock ett par dagar till för att det ska bli riktigt bra. Nu väntar jag bara på att Ratta ska få igång nya bloggen som kommer att bli mycket bättre och lättare för mig att arbeta med. Nu när jag har planerat in flera resor där jag hoppas kunna ta lite fina bilder, i påsk ska jag till Jotenheimen (Jättarnas hemvist) och förhoppningsvis kunna göra en hel del toppturer om vädret tillåter. I slutet av april blir det Lyngen och där är ett försök av den omtalade Jiehkevarri traversen . Förra gången jag var i Lyngen för två år sen var det av 8 dagar varav 6 dagar regn så det var inget vidare men de fina dagarna desto bättre. Det ligger bildspel utlagda på hemsidan från några turer genom åren från Lyngen  I juni är en ny resa till USA och Kalifornien inplanerat för att vara med på Sanuks årliga möte. Sanuk är kanske det som gör att det känns som High Sport kanske står på toppen av karriären med tanke på att vi nästa nummer av bransch tidningen Sportfack har blivit uppmärksammade med ett 2 sidigt reportage. Jag säger detta med tanke på att jag arbetat i branschen i mer än 20 år och detta är första gången någonsin det skrivs om oss och det är ju verkligen roligt och bra reklam. Men låt mig avluta med ett favorit citat av Groucho  Marx "Den klubb som vill ha mig som medlem den vill inte jag vara med i". Bröderna Marx var föregångare med sin skarpa bisarra humor som häcklade institutioner och överklass och deras humor håller fortfarande bra klass.