High Sport Svenska AB

Surt sa räven

Postat av: Ola Hillberg den 21/02 - 2010 kl. 00:00:00

21f-1.jpg21f-2.jpg21f-3.jpgJag har aldrig sett så mycket snö i Göteborgstrakten och snön är dessutom kall och fin och vädret kanon och då har jag en riktig bonnförkylning eller någon slags influensa och skidåkning inte att tänka på vilket jag ändå gör eftersom jag gärna vill ut. När jag tänker på skidåkning så kommer mina tankar ofta till den för tidigt bortgångne vännen Göran Kropp som var en hejare på skidor. När jag är ute och kör en till två mil som bäst återvänder alltid tankarna till det år Göran åkte alla lopp i Vasaloppet dvs. han körde alla öppet spår och kort Vasan och vanliga loppet, det är ett svårslaget rekord och säger det mesta om Görans envishet och hans kända "pannben", om jag minns rätt var det hyfsade tider i alla lopp runt 6-7 timmar. Ska försöka återställa förkylningen och mig lite med en pasta fullkorn givetvis och en klassisk enkel sås med olivolja, vitlök, färska tomater, zucchini och lite smör och på det lite basilika.
I går var det Super boulder på klätterfabriken och när jag var där nere och tittade var det 40 anmälda vilket inte är dåligt och tror det kom fler senare. Problemen såg fina ut och deltagarna verkade trivas inne i goa värmen för det var snöstorm utanför. Nedan några bilder från Haga i Göteborg tidigt på söndag morgon och en bild från Super boulder där du säkert kan se mer på Klätterfabriken på Facebook.