High Sport Svenska AB

Swesportmässan 17-18 januari 2010

Postat av: Ola Hillberg den 19/01 - 2010 kl. 00:00:00

18j-1.jpg18j-2.jpg18j-3.jpgSlutkörd efter två intensiva dagar på mässan som var roligt men tröttsamt när vi gör allt själva som att bygga upp monter och flytta alla produkter. Vi var fullbokade nästan hela mässan och produkterna vi visade mottogs positivt av alla kunder, Bibi tog det tyngsta lasset med Millet. Det roligaste på mässan var att vi vann Gear of the Year i kategorin årets nykomling varumärke vilket är rättså stort. Rock it! Se motiveringen nedan och några bilder från mässan.

Årets Nykomling; Sanuk
Lika delar miljötänk och tillbakalutad livsstil har fått både Brad Pitt och stora delar av surfvärlden att ta detta märke till sina hjärtna. Årets Nykomling är en sko som också, men ändå inte, är en sandal, Årets Nykomling är Sanuk.