High Sport Svenska AB

Snö, Test och Fest i Åre

Postat av: Ola Hillberg den 13/12 - 2009 kl. 00:00:00

Har inte hunnit och orkat blogga efter en intensiv långhelg i Åre. Det tar på krafterna att köra i ett sträck från Åre till Göteborg, var hemma kl 2 på natten till måndag efter att lastat av alla testskidor. Det var mycket folk på testet i år eftersom det var damernas world cup samtidigt dessväre dåligt med natursnö men konstsnö var det bra med. Vi fick beröm av de som testade ZAG att de gick bra i pisten jämfört med andra freeride skidor. Annars kommer ZAG till sin fulla rätt utanför pisten i mer snö.Jag hade turen att få dela karbin med vinnaren av storslamom Tessa Worley från Frankrike som har en Australiensk pappa därav efternamnet. Hon kände väl till ZAG eftersom de kommer i närheten av hennes hemtrakter Grand Saint Bernard.
11d-1.jpg
Jämtlands Lucia nedanför world cup backen
11d-2.jpg

Inte så ljust mitt på dagen.
11d-3.jpg
Idel världsstjärnor i samma kabin, Tessa Worley till vänster på väg till andra åket. Vem är hon till höger? Pris utlottas till rätt svar.