High Sport Svenska AB

Första posten på den nya bloggen

Postat av: Ola Hillberg den 02/11 - 2009 kl. 15:37:00

Första händelsen på bloggen är några bilder från Kjugekull där nästan hela High Sport tillbringade en härlig helg i fantastiskt väder på Bäckaskogs slott vandrarhem och lagade mat i Gula villan. Vi startade vid lunchtid på fredag den 30 oktober 2009 från Göteborg för att angöra Örkelljunga ett par timmar senare för en fika på konditoriet och proviantering inför helgen. Det blev tre fyra rätters både fredag och  lördag kväll och alla rätter med naturliga råvaror inga halvfabrikat.
1-8.jpg
Alla hjälpte till med matlagningen, lördagens meny var blomkåls soppa till förrätt, rotfruktsgratäng med älgstek till huvudrätt (Erik åt vegetariskt), ostbricka efter och till dessert äppelkaka med egen tillagad vaniljsås.

1-7.jpg
Vi bouldrade faktiskt också hela lördagen och nästan hela söndagen och en del svåra problem gjordes av Erik, Niklas och Johan som bl a sände det gåtfulla folket under överseende av Carl-Ola Boström som hade vänligheten att vara deras ciceron och vårt trevliga sällskap på kvällarna. Kalle är fantastiskt duktig och det är en njutning att se honom i aktion på Kjuge även i halvskadat tillstånd, han gjorde också det gåtfulla folket.
Nu blev det inte så mycket boulderbilder eftersom vi prioriterade att bouldra men några bilder blev det från bl a Casperssons arete som Erik gör och även Johan gjorde. Ni kan njuta av några höstbilder från det vackra Bäckaskog och Kjugekull.
1-4.jpg
Per Forsberg sänder Bild Niklas
1-5.jpg
Erik sänder Casperssons arete
1-6.jpg
Jag (Ola) sänder med stor skräck mödomsprovet, bild Niklas
1-3.jpg
Kalle sänder Bild Niklas
1-1.jpg
Bäckaskog slottspark bild Erik
1-2.jpg
Vid sjön bild Ola