High Sport Svenska AB

Besök av Johan Luhr

Postat av: Ola Hillberg den 06/11 - 2009 kl. 15:46:00

I veckan har vi haft besök av en av våra kändaste sponsorklättrare Johan Luhr från Stockholm (ursprungligen från Dalarana) som har varit och tränat lite på Fabben. Han håller på att bygga en klättervägg hemma i samma lutning som den han klättrar på i bilden. Johan fick begagnade grepp av oss och han ville bara ha slopar så han kommer nog att bli starkare än nånsin.. Johan är en av de klättrare som vi sponsrat längst, i 20 år tror jag. I början med Boreal skor men nu är det Evolv han kör i, för bouldering gillar han Optimus Prime och sport generellt Pontas och om det är grymt brant Predator. Han ska nu också pröva Defy eftersom Johan Gross lovordar dem och de är lite bredare än Pontas. Johan är också sponsrad med Millet produkter
6n-1.jpg